Training Jacqui Halmans

Training

Trainen en begeleiden

Het trainen en begeleiden van groepen zit in mijn DNA. Klanten kunnen van mij een strakke organisatie van het trainingstraject verwachten, korte, intensieve lijnen en een kritische blik voor het beste resultaat. Ik vind het leuk van het begin af aan betrokken te zijn bij het creëren van een traject dat past bij de vraag en samen te werken aan de ontwikkeling daarvan. Ik ben ervan overtuigd dat de beste trajecten ontstaan vanuit een oprechte en hechte samenwerking.

De vorm van het leertraject is steeds dienend aan het leerdoel, de doelgroep en de wensen van de organisatie. Deze kan variëren van een ‘klassieke’ training, een inspirerende teamsessie tot een impactvolle trainingsgame voor een grote groep. Voor dit laatste werk ik met een vast team van vertrouwde en ervaren trainingsacteurs en trainers. De leertrajecten die ik ontwerp hebben een degelijke didactische onderbouwing en de werkvormen dagen uit tot experimenteren met nieuw gedrag en kritisch naar jezelf te kijken.

Trainingstrajecten
Trainingstrajecten die ik ontwerp en verzorg bevinden zich op het snijvlak van persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Thema’s waarop ik train zijn onder andere persoonlijke kracht, het versterken van leiderschap, omgaan met veranderingen, communicatie- en gespreksvaardigheden, coachingsvaardigheden en train-de-trainer. Opdrachtgevers komen uit de Retail (Albert Heijn), industrie/bouw (AkzoNobel, Exxon Mobile, Boskalis, BAM), overheid (DUO, Intercoach, Belastingdienst), onderwijs (InHolland, Avans Hogeschool) en uitzendwezen (Randstad, Yacht).

  • Haar trainingen en workshops zijn tot in de puntjes voorbereid. Ik heb met veel plezier deelgenomen aan haar coachtraining

    Romy de Rijk loopbaan en managementcoach

Start typing and press Enter to search