jacqui-halmans-doe-dit-boek-logo

Doe dit boek

Doe dit boek

Kun je werken aan persoonlijke ontwikkeling aan de hand van een boek? En wat is nodig om dan ook echt de stappen te zetten naar het ‘doen’? Dit kan met de activerende methode Doe dit Boek.

‘Doe dit boek’ is een nieuwe methode voor persoonlijke groei. In de naam van de methode zitten de woorden ‘doe’ en ‘boek’ en dat geeft al aan wat de basis voor deze methode vormt: een doeboek. De methode bestaat uit creatieve opdrachten waarmee je actief aan de slag gaat. Denk aan puzzels, spelletjes en tekenopdrachten. Zo ontdek je meer over jezelf. Hoe je naar jezelf kijkt. Waar je vandaan komt. Wat je hebt meegekregen. Maar ook wat je dromen zijn. Waar je voor kiest als er zo veel mogelijk is. Of wat je kunt doen als het even niet lukt. De methode is gebaseerd op Transactionele Analyse (TA) en breinleren. Dit levert een methode op die speels en luchtig is en tegelijkertijd gedegen en verdiepend.

Hoe ga je aan de slag?
Er zijn twee manieren om aan de slag te gaan met Doe dit boek:

1. Zelfstandig, in eigen tijd en tempo, kris kras de opdrachten maken en werken aan je persoonlijke groei. De handige doekaart wijst je de weg en de reflectieopdrachten helpen je om steeds meer inzicht en bewustzijn te krijgen in jezelf en dat wat je wilt.

2. Onder begeleiding van mij als coach. Een blended ontwikkeltraject waarin jij zelfstandig werkt in het doeboek en wij samen in gemiddeld 5 (online) coachsessies de opdrachten verdiepen en verbreden zodat je op een plezierige manier je resultaat behaalt.

Ben je trainer of coach en wil je zelf werken met deze nieuwe methode? Voor jou is er het ondersteunende begeleidersboek. Dit boek ontzorgt je door een heldere uitleg over Transactionele Analyse (TA) en breinleren uit de neurowetenschappen, en door duidelijke instructies en achtergrondinformatie. 

Ben je geïnteresseerd in onze inspirerende workshops en activiteiten voor doeners en begeleiders?

  • Doe dit boek is een gave en nieuwe methode om coachtrajecten meer structuur te geven.

    Rens Barnhoorn Trainer
  • Dit smaakt naar veel meer! Eenvoud, speelsheid en diepgang …. I love it! Veel zin om mee aan de slag te gaan.

    Gonneke Togtema Trainer

Start typing and press Enter to search